Didgeridoo radionica u Zagrebu 2016! uz meditativni koncert

Loše vijesti za sve one koji su očekivali loše vijesti, jer stižu najbolje vijesti još od onih vremena kad je bila zadnja didgeridoo radionica!!!

10.12. u 10h u Zagrebu, na tajnoj lokaciji koju ću vam odati tek kad se službeno prijavite. Činim ovo isključivo poučen kaosima prijava kroz godine. Prijaviti se možete na [email protected] ili 098 77 44 59 – ne dajte se zbunit, samo hrabro, sad ili odmah!
zagreb-radionica-12-2016
Radionica traje 4 sata, bit će uvodnog ali ne i plitkog karaktera. Ukoliko imate instrument, ponesite, ukoliko nemate, nešto će se naći za vas na tajnoj lokaciji. Prilog uz vašu prisutnost je 150kn i dobra volja koju svakako navucite iznutra.

Radionicu vodi jedan stari okorjeli didžerirduist (iliti JA) koji bi se bolje predst(r)avio kroz svoje skuplture of vjetra…
https://www.youtube.com/watch?v=A7LH5EGrH5o
https://www.youtube.com/watch?v=qhaKPzs7Jsw

Za kraj bih još samo napomenuo da se nadam da vam ne moram objašnjavati beneficije koje vam se rasprostiru sviranjem didgeridooa. Povezanost s već davno odvezanim dahom. A tu odmah tik do daha nalazi se i srce. Kozmički Puls koji nezaustavljivo pumpa život u sve one što jeste u ovoj stvarnosti i daje vam lakoću bivanja. Meditativni Moment je neizostavno neizbježan. Disanje je puštanje strahova, disanje je pulsiranje života, disanje je vibriranje, disanje je oksidacija!!! A da ne kažem da ne morate učit čitat note. Ako ne želite. Ne vjerujte ničem napisanom nego dođite i provjer(t)ite na siguran sam ne najdosadnijoj radionici vašeg života!

Proslijedite onima koje bi moglo zanimati, lijepo molim!

[email protected], 098 77 55 59

Moj dubokodubinski naklon!

-Du

PS. isti dan na istom prostoru bit će meditativni akustični didgeridoo koncert. Više informacija na http://lapaine.com/spiraling/ a prijaviti se trebate odvojeno na već navedeni kontakt.

Save

1 comment… add one
  • Nada Benc Štuka December 9, 2016, 14:12

    Tajno se prijavljujem na tajnu lokaciju tajanstvenog koncerta… i imam jednu tajnu želju – tajno saznati ima li još mjesta?
    (molim, ako i to nije tajna 🙂 … )

    Nada

    Reply

Leave a Comment